Välj en sida

TJÄNSTER

Kökskonsultation

Doncell Gastro erbjuder kökskonsultationstjänster för restauranger som vill öka sin framgång. Vi kan hjälpa dig med menyer, koncept, ekonomi, utrustning och atmosfär.

Om du ska öppna en ny restaurang eller vill förbättra din befintliga restaurangs framgång, kan det vara en bra idé att hyra in kökskonsultationstjänster. Vi på Doncell Gastro kan hjälpa dig att sätta nya, spännande menyer, skapa unika koncept för din restaurang och se över din restaurangs ekonomi för att säkerställa att den är lönsam. Vi kan även hjälpa dig att leasa utrustning och annat som behövs för att skapa en trivsam atmosfär för dina gäster och ett väl fungerande kök.

Kontakta oss idag för att se hur våra kökskonsultationstjänster kan hjälpa dig att locka fler gäster och förbättra din restaurangs framgång.

Andra tjänster som kanske intresserar dig

Hyr köksmästare

Hyr köksmästare

Köksmästaren har ansvar för att se till att allt fungerar i restaurangköket, inklusive att leda personalen, skapa rutiner och schema, följa hygienrutiner och uppdatera menyn. Doncell Gastro erbjuder professionell köksmästar-tjänst för att säkerställa att din restaurang är i trygga händer.

Hyr kock

Hyr kock

Hyr förstklassig kock i Norrbotten och Västerbotten. Vi erbjuder en erfaren kock, väl insatt i olika kök som snabbt kan anpassa sig till nya rutiner. Genom att anlita en lokal kock sparar du pengar på resor och logi.