Välj en sida

TJÄNSTER

Hyr kock

Hyr förstklassig kock i Norrbotten och Västerbotten. Vi erbjuder en erfaren kock, väl insatt i olika kök som snabbt kan anpassa sig till nya rutiner. Genom att anlita en lokal kock sparar du pengar på resor och logi.

Söker du en duktig kock i Norrbotten eller Västerbotten? Vi på Doncell Gastro erbjuder en erfaren kock som snabbt anpassar sig till nya rutiner och som har erfarenhet av att arbeta i olika kök och restauranger i Norrbotten men även Spanien, Frankrike och Norge. Genom att anlita en lokal kock sparar du pengar på resor och logi. Oavsett om du behöver en kock för en längre eller kortare tid, kontakta oss och låt oss veta dina behov.

Doncell Gastro hjälper gärna till att förse dig med en kock så länge du behöver en, oavsett om det är för en speciell händelse eller bara en hektisk vecka.

Lita på oss för att se till att du har den hjälp du behöver i köket!

Andra tjänster som kanske intresserar dig

Kökskonsultation

Kökskonsultation

Doncell Gastro erbjuder kökskonsultationstjänster för restauranger som vill öka sin framgång. Vi kan hjälpa dig med menyer, koncept, ekonomi, utrustning och atmosfär.

Hyr köksmästare

Hyr köksmästare

Köksmästaren har ansvar för att se till att allt fungerar i restaurangköket, inklusive att leda personalen, skapa rutiner och schema, följa hygienrutiner och uppdatera menyn. Doncell Gastro erbjuder professionell köksmästar-tjänst för att säkerställa att din restaurang är i trygga händer.