Välj en sida

TJÄNSTER

Hyr köksmästare

Köksmästaren har ansvar för att se till att allt fungerar i restaurangköket, inklusive att leda personalen, skapa rutiner och schema, följa hygienrutiner och uppdatera menyn. Doncell Gastro erbjuder professionell köksmästar-tjänst för att säkerställa att din restaurang är i trygga händer.

Köksmästaren har en viktig uppgift i att styra upp och se till att allt fungerar som det ska i köket. Det handlar om att leda köket och se till att det finns tillräcklig personal för att klara av arbetsbelastningen. Det är också viktigt att ha bra rutiner och att skapa samt följa ett schema för att säkerställa att allt fungerar smidigt. Hygien är en annan viktig faktor, och när du hyr in oss som köksmästare på din restaurang ser vi till att allt hålls rent och fritt från smittorisker. En annan viktig uppgift är att se till att menyn hålls uppdaterad och att den innehåller mångsidig och smakrik mat för gästerna.

När du hyr en köksmästare av oss på Doncell Gastro kan du vara säker på att din restaurang är i trygga händer. Kontakta oss för offert!

Andra tjänster som kanske intresserar dig

Kökskonsultation

Kökskonsultation

Doncell Gastro erbjuder kökskonsultationstjänster för restauranger som vill öka sin framgång. Vi kan hjälpa dig med menyer, koncept, ekonomi, utrustning och atmosfär.

Hyr kock

Hyr kock

Hyr förstklassig kock i Norrbotten och Västerbotten. Vi erbjuder en erfaren kock, väl insatt i olika kök som snabbt kan anpassa sig till nya rutiner. Genom att anlita en lokal kock sparar du pengar på resor och logi.